Връщане и Замяна

В случай, че искате да върнете някоя стока, но не желаете да замените продукта с друг, може да се възползвате от предложението ни за ваучер за покупка. Той ще бъде на стойността на вече закупения от вас артикул и ще важи за следващото ви пазаруване при нас.

Ако има някакъв проблем с пратката, която сте получили - неподходящ размер или просто не Ви харесва и не отговаря на очакванията Ви - моля свържете се с нас на тел: 0877 134 715.  Ние ще Ви обясним подробно всички детайли и начина за замяна или връщане. 

ЗАМЯНА

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля свържете се с нас на тел: 0877 134 715, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.

След като сме обсъдили всички детайли по замяната, Вие трябва да изпратите пратката си към нас без наложен платеж до офис на Еконт, или до адреса, който ще Ви дадем. Можете да се възползвате от услугите на избрана от Вас куриерска фирма. Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас, а ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната. Условието, на което трябва да отговаря дрехата е - да не е носена, прана или гладена, да не е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават целостта й,  както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети. Моля, не премахвайте етикета от дрехата, в противен случай няма да се приеме.

Преди да предприемете каквито и да било действия, трябва да се свържете с нас на тел: 0877 134 715.

ВРЪЩАНЕ

Ако желаете да върнете закупен от нас артикул, трябва да се свържете с нас на тел: 0877 134 715. Ние ще Ви обясним как да попълните формуляра за връщане на продукт и какво да предприемете след това. Отново можете да го изпратите до офис на Еконт или до адреса, който ще Ви дадем. След като получим върнатата пратка, ние ще я прегледаме внимателно, за да се убедим, че отговаря на изискванията за връщане (да не е носена, прана или гладена, както и да е с оригиналните опаковка и етикети). След това, в рамките на 5 работни дни, ще възстановим сумата по банков път на посочения от Вас IBAN във формуляра за замяна и връщане. Такса наложен платеж ще бъде заменена с банкова такса за обработка на връщането - 1 лв.

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на получаването й. За целта прoдуктът трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на продукта в съответствие с разпоредбите  на чл.55(ал.1)  от ЗЗППТ.След проверка  в  срок от 40 работни дни (по закон) се възстановява сумата на купувача или до 20 работни дни(по закон) се заменя продукта. Ние обикновено  се стараем да възстановим сумата и заменим артикула  в рамките на 5 работни дни.При несъответствие с условията, продуктът се връща на купувача, който поема всички транспортни разходи.Транспортните разходи по замяната или връщането са за сметка на купувача, освен ако не е установен дефект по артикула

Само 3 неща, които изискваме от Вас:

1)      Артикулът да не е носен, пран и/или гладен, да е с неповредена опаковка, да няма следи от миризми, опушени с цигарен дим парфюмирани и други или замърсявания по нея. Pinkpoints.com няма да приема върнати продукти, които не отговорят на горепосочените условия.

2)      Артикулът трябва да има запазен търговски вид и да е придружен с оригинални етикети и опаковки.

3)      С пратката трябва да бъде приложено доказателство за покупката (касова бележка или товарителница от Еконт) и попълнен формуляр за връщане/замяна.

 Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно към Вас по банков път в рамките на 5-7 работни дни.

Имате възможността да върнете или замените закупен от Вас продукт посредством pinkpoints.com в 14-дневен срок от датата на получаване. Причините за това може да са както следва:

  • Смяна на размера
  • Промяна на решението относно направената покупка

 
 При горе споменатите условия транспортните такси се поемат от страна на клиента. В случай на грешка от страна на pinkpoints.com , транспортните такси се поемат от последните. При замяна, новия модел се изпраща на клиента след като вече закупения бъде върнат. При окончателно върнат продукт клиента получава обратно заплатената от него сума по банков път в рамките на 10 работни дни. Моля при подаване на заявка, имайте предвид следното:

  • След изтичането на 14-дневният срок, потребителят може да върне стоката само в случай че тя е дефектирала.
  • Задължително е прилагането на получения документ при доставка (фактура) или товарителница от Еконт.
  • Продуктите не трябва да имат нарушен търговски вид.

 

ЗАЯВКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

Заявката за връщане или замяна, се извършва чрез изпращане на имейл в свободен текст, на адрес......., в който се посочват:

1. Номера на поръчката, по която желаете да направите връщане или замяна.

2. Артикулния номер на продукта, който желаете да върнете или замените.

3. Артикулния номер на продукта, който желаете да получите в замяна. 

4. Банкова сметка (IBAN) и име на титуляра, по която да възстановим дължима сума, в случай, че покупката е заплатена с банков превод или "Наложен платеж". При покупка извършена с кредитна или дебитна карта, сумата се възстановява обратно по картата, с която е извършено плащането.

 Възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата (reversal) с която е направено плащането в срок от 10 работни дни.

  • Връщания и замени се обработват в 5-дневен срок, от получаване на върнатия артикул.

Къде да върнем закупен артикул:

  • гр.София, 
  • ж.к. Дианабад 53,
  • "Ес Борисова“ ЕООД

 

Пратки изпратени на адрес различен от посочения няма да бъдат разглеждани.

 МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Необходимо е всяка пратка да бъде обработена преди да я изпратите към нас, в противен случай няма как да сме запознати с подробностите и детайлите около нея.

Благодарим Ви! :)